КАФЕ АПЕРИТИВ - Летница

КАФЕ АПЕРИТИВ

Община: Летница
Град: Летница
Адрес: гр.Летница бул.България-6а

Категория: 1*
Капацитет: 20 места
категоризация:281 31.8.2011

Питейно заведение КАФЕ АПЕРИТИВ Летница / Бар ДИСКОТЕКА Летница / ЛОБИ БАР Летница /

Наполовина - всички оферти на едно място КАФЕ АПЕРИТИВ - Летница