Питейно заведение КАФЕ АПЕРИТИВ - Летница

Питейно заведение КАФЕ АПЕРИТИВ

Община: Летница
Град: Летница
Адрес: гр.Леница, ул.Филип Тотю-14

Категория: 1*
Капацитет: 50 места
категоризация:49/24.2.2015

Питейно заведение КАФЕ АПЕРИТИВ Летница / Бар ДИСКОТЕКА Летница / ЛОБИ БАР Летница /

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение КАФЕ АПЕРИТИВ - Летница