Кафе-сладкарница - Карнобат

Кафе-сладкарница

Община: Карнобат
Град: Карнобат
Адрес: ул. Георги Димитров 10

Категория: 1*
Капацитет: 50 места
категоризация:РД-948 19.12.2014

Кафе-сладкарница КОД Карнобат / Питейно заведение АНАНДА Карнобат / Бар Карнобат /

Наполовина - всички оферти на едно място Кафе-сладкарница - Карнобат