Кафе-сладкарница - Карнобат

Кафе-сладкарница

Община: Карнобат
Град: Карнобат
Адрес: Промишлена зона Север

Категория: 2*
Капацитет: 50 места
категоризация:РД-626/13.10.2016

Кафе-сладкарница КОД Карнобат / Питейно заведение АНАНДА Карнобат / Бар Карнобат /

Наполовина - всички оферти на едно място Кафе-сладкарница - Карнобат