Питейно заведение Кафе-аперитив Илиана - Белово

Питейно заведение Кафе-аперитив Илиана

Община: Белово
Град: Белово
Адрес: ул. Йордан Говедаров 29

Категория: 1*
Капацитет: 20 места
категоризация:215/26.6.2017

КАФЕ-БАР ЕФЕКТ Белово / Заведение за бързо обслужване СНЕКБАР Белово / Кафе-сладкарница Сладки мечти Белово /

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение Кафе-аперитив Илиана - Белово