ОТСТЪПКА
-60%
40лв.
Доплащане 65лв.
Цена 105лв.
реална цена 260лв.
СПЕСТЯВАШ 155лв.
Купени 3
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Курс по немски за начинаещи (ниво А1) - 60 учебни часа или ниво А2 - 48 учебни часа само за 105лв. вместо 260лв. от ГЕРманика ЕООД

Да се гмурнем заедно в океана на немския език и култура!

 

 

Промоционалната цена на курса по немски език е 105 лв. ПЛАЩАТЕ СЕГА през сайта Napolovina.com 40лв., а останалите 65лв. доплащате на място, при стартирането на курса.

 

 

 

ГЕРманика ЕООД Ви предлага курс по немски език за начинаещи, след който ще можете да провеждате елементарен разговор на немски, а защо не и да заминете на работа в Германия, след като завършите успешно и някое от следващите нива. Курсът по немски за ниво А1 има за цел да постави основите при изучаването на езика за срок от 60 учебни часа (обща продължителност на курсовете – 5 или 7,5 седмици.)

 

Срещу един закупен ваучер получавате: Курс по немски език за начинаещи (ниво А1) - 60 уч. часа или Курс по немски език (ниво А2) - 48 ул. часа

 

* Ако се запишете заедно с Ваш приятел (или група приятели), всеки от Вас ще получи по 20 % отстъпка от цената на всяко записано следващо ниво.

 





График на провеждане на занятията A1:   

 

  • Началната дата за курсовете е 22.04.2014г. 
  • Понеделник, Вторник и Четвъртък от 18,30 до 20,30 (3 учебни часа по 40 минути в продължение на 6 седмици)
  • Занятията се провеждат в залите на фирмата на адрес: ул. Ген. Скобелев 13 А, ет. 2.
  • Минимален брой на курсисти, наобходим за стартирането на курс е 6 души. При недостатъчен брой курсисти, се доплаща еднократно 30 лв. от всеки записал се курсист на място в центъра при стартирането на курса.

 

График на провеждане на занятията A2:   

 

  • Началната дата за курсовете е 23.04.2014г. 
  • понеделник, сряда и петък 14:30 до 18:00 (4 учебни часа с 20 минути почивка).
  • Общата продължитеност на курсовете е 48 учебни часа (4 седмици).
  • Занятията се провеждат в залите на фирмата на адрес: ул. Ген. Скобелев 13 А, ет. 2.
  • Минимален брой на курсисти, наобходим за стартирането на курс е 6 души. При недостатъчен брой курсисти, се доплаща еднократно 30 лв. от всеки записал се курсист на място в центъра при стартирането на курса.

 

Учебниците, под формата на ксерокопия, не са част от офертата, като се заплащат на място. Цената от 35 лв. за учебни материали вкючва и всички допълнителни упражнения, които ще Ви бъдат предоставени в процеса на обучение, като съпровождащи тестове и подобни. След успешното завършване на курса имате възможност да се явите на изпит за получаването на сертификат за начално ниво на владение на езика, който не е задължителен. Ако се интересувате, просто ни попитайте!

 

 

След като закупите своя ваучер, трябва да изпратите на имейл germanica_eood@abv.bg код на ваучер, в кои дни сте избрали да посещавате курса и телефон за контакт с Вас.

  • Всеки регистриран потребител може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Ваучерът е валиден за курс по немски език за ниво А1 с начална дата на курса 22.04.2014г или за ниво А2 с начална дата 23.04.2014;.
  • Промоционалната цена на курса по немски език е 105 лв. ПЛАЩАТЕ СЕГА през сайта Napolovina.com 40лв., а останалите 65лв. доплащате на място, при стартирането на курса.
  • След като закупите своя ваучер, трябва да изпратите на имейл germanica_eood@abv.bg код на ваучер, в кои дни сте избрали да посещавате курса и телефон за контакт с Вас.
  • Минимален брой на курсисти, наобходим за стартирането на курс е 6 души. При недостатъчен брой курсисти, се доплаща еднократно 30 лв. от всеки записал се курсист на място в центъра при стартирането на курса.
  • Учебниците, под формата на ксерокопия, не са част от офертата, като се заплащат на място. Цената от 35 лв. за учебни материали вкючва и всички допълнителни упражнения, които ще Ви бъдат предоставени в процеса на обучение, като съпровождащи тестове и подобни.
  • Занятията се провеждат в залите на фирмата на адрес: ул. Ген. Скобелев 13 А, ет. 2.
  • * Ако се запишете заедно с Ваш приятел (или група приятели), всеки от Вас ще получи по 20 % отстъпка от цената на всяко записано следващо ниво.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи само при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com.
     

ГЕРманика ЕООД е лицензирана посредническа агенция, чийто приоритет е съдействието при подбора на персонал предимно на фирми от Република Германия. Наша амбиция е да променим порочната практика за плащане на комисионни от търсещите своята реализация зад граница, което е напълно безплатно, като комисионна за услугата дължи работодателят. 

 

Освен индивидуален подход при всеки кандидат, ние Ви предлагаме висока компетентност и своевременно информиране при развитие на процесите по Вашата кандидатура по позиции на нашите германски партньори.

 

Освен сезонни позиции за обслужващ персонал, ние сме се специализирали и в поредничеството на медицински персонал.

 

Избирайки ГЕРманика ЕООД за Ваш посредник при намирането на подходящата работа в Германия, Вие избирате (може би за последно) българска фирма да застане зад Вашата компетентност и да Ви преставлява пред германските работодатели.

 

Можем да Ви съдействаме също така при получаването на сертификати, доказващи езиковите Ви познание, както и кометентно консултиране при необходимост да повишите тези Ваши компетентности.

 

Освен посредническите услуги, които ГЕРманика ЕООД извършва, фирмата предлага и курсове по немски език за всички нива от европейската езикова ескала за самооценка. Успешно подготвяме както учащи (помощ в учебния процес), така и възрастни, които по една или друга причина са решили да учат езици. Макар и млада (на пазара сме едва от лятото на 2012), ГЕРманика ЕООД вече има своите успехи и в двете сфери на дейност!

 

Позволете ни да бъдем Вашият професионален и коректен партньор!


ГЕРманика ЕООД

 

Адрес: гр. Варна, ул. Ген. Скобелев 13 А, ет. 2.

 

Имейл: germanica_eood@abv.bg

 

Телефон: 0887 19 53 67


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Курс по немски А1 или А2 - Варна