Как работи
  • ФАНТАСТИЧНА СДЕЛКА ВСЕКИ ДЕН

 

Добре дошли в NAPOLOVINA.COM!

Всеки ден на нашия сайт ще Ви представяме фантастични оферти на изключителна цена. Независимо дали става въпрос за отстъпка от 90% в известна верига кафенета, напитки на половин цена в скъп бар, вечеря с 50% отстъпка в изискан ресторант, козметична процедура в шикозен салон или хитова театрална постановка - в Napolovina.com ще намерите предложения как да прекарате по най-забавен начин свободното си време и то на невероятнo ниска цена.

 

  • НАУЧАВАЙТЕ ПЪРВИ ЗА НОВИТЕ СДЕЛКИ  

 

Не пропускайте нито едно от интересните ни предложения! Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате всекидневно нашите изключителни оферти.

 

  • КЛИКНИ И КУПИ 

 

Купете своя ваучер с едно кликване върху бутона „Купи” и въведете данните на Вашата кредитна или дебитна карта, или пък платете в един от офисите на EasyPay, по банков път, през банкомат или с Transcard. Веднага след като парите постъпят по нашата сметка, ще получите своя ваучер във Вашия профил на сайта. За да използвате ваучера, трябва да го разпечатате и да го представите в съответния търговски обект. Ако нямате принтер, просто препишете на лист уникалния код на ваучера. Толкова е просто! Мога ли да платя ваучера на място в обекта? Не! Ваучерът се заплаща единствено по начините за плащане, изброени на сайта. На място в самия обект можете да заплатите услугата, но на нейната реална цена, без да ползвате намаление!

 

  • ПОДАРИ НА ПРИЯТЕЛ

 

Направи подарък на приятел като кликнеш върху „Подари на приятел’’. Вместо Вашето име трябва да попълните името на Вашия приятел. Принтирайте ваучера с уникалния код и го подарете! 

 

 

Страхотен унисекс часовник
Комплект - Колие и обеци от естествени морски перли от о-в Майорка
Огърлица, гривна и обеци от морски перли и Сваровски
Колие и обеци от Сваровски елементи и Котешко око
Огърлица, гривна и обеци от морски перли и Сваровски
Колан за отслабване ABGYMNIC
Органайзер за обувки
Система за избелване на зъби
Самозалепваща подложка за автомобил
Антистрес стелки
уред за педикюр Pedi Spin
Фотоепилация на зона по избор
Масажор за гръбначен стълб!
Радиочестотен лифтинг
Музикална детска нощна лампа костенурка
Магнитни наколенки + гривна
Гривни срещу комари и насекоми!
Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | Спа хотели в Сандански