ОТСТЪПКА
-72%
6.90лв.
реална цена 25лв.
СПЕСТЯВАШ 18.10лв.
Купени 12
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
15-минутна FISH SPA процедура на крака с рибките Garra Rufa за 6.90лв. вместо 25лв. или 30-минутна процедура за 11.90лв. вместо 35лв. в LMF SPA FISH Студио

Насладете се на най-приятната SPA процедура - GARRA RUFA FISH SPA THERAPY в луксозната и релаксираща обстановка на LMF SPA Студио! Mалките рибки-доктори ще Ви подарят прекрасно, гъделичкащо усещане и ще премахнат мъртвите кожички по стъпалата.

 

 

Офертата се предлага в следните варианти:

 

  1. 15 мин. процедура на крака с рибките Garra Rufa за 6.90лв. вместо 25лв.
  2. 30 мин. процедура на крака с рибките Garra Rufa за 11.90лв. вместо 35лв.

 

 

Освен, че ще Ви масажират нежно, малките рибки-доктори (Doctor Fish) ще премахнат мъртвите кожички по стъпалата ще Ви направят деликатен пилинг, който ще стимулира обновяването на кожните клетки. По този начин краката Ви ще добият изключителна мекота.

 


Рибките се хранят с най-горния мъртъв или болен слой епидермис и никога с живи клетки. По време на процедурата отделят специален ензим Dithranol, който се използва в медицината за направата на кремове, лосиони и др. за възстановяване и подмладяване на кожата. Не случайно Garra Rufa са известни още с прозвището рибки-доктори (Doctor Fish). Усещането може да се сравни с приятен гъдел, след който се чувствате като нови. Ще усетите кожата си по-мека и гладка.

 


Водата в аквариумите се пречиства чрез постоянно циркулиране  в  системата за филтриране. Пречиства на 100%  целия басейн на всеки 20 минути. Допълнителното изискване към клиентите на този вид услуга е безусловното и перфектно измиване на крайниците преди манипулация - една от многото грижи полагани за здравето на рибките.

 


Вижте видео от LMF SPA Студио тук




Забележка: Процедурата не може да се прилага при на хора с открити рани и гъбични инфекции.

  • Всеки регистриран потребител може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва в периода от 14.01.2013г. до 14.03.2013г.
  • Ваучерът важи с предварителна резервация на телефон 0885 042 073.
  • Резервацията на час трябва да бъде направена до 04.03.2013г.
  • За да се възползвате от услугата, е необходимо на място да представите уникалния код на ваучера или самия ваучер.
  • Отстъпката важи единствено при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com.

Garra Rufa е рибата, известна като Doctor Fish, нейните терапевтични свойства, са изпитани. Принадлежат на семейство ШАРАН - един уникален вид сладководна риба, родена в Близкия Изток. Първият открит екземпляр датира от 19 век, в горещите извори на Кенгал долина, Турция. Garra Rufa е всепризната като ефективност при пилинг, почистване и омекотяване на кожата.

 

Garra Rufa нямат зъби. Те не хапят, а леко осмукват мъртвите кожни клетки за насърчаване растежа на здравата кожа, като в слюнката им има ензими стимулиращи растежа на епидермиса.

 

Усещането е подобно на мехурчетата в мини джакузи, гъделичка леко тялото и стимулира кожата ви. Първоначално е странно и предизвиква смях, но бързо отминава и тогава вече можете да релаксирате спокойно.


LMF SPA Студио

 

Гр. София, кв. Слатина, ул. 593, №2

 

Виж на картата

 

Работно време:

Вторник до Неделя от 10:30ч. до 19:00ч.

Почивен ден: Понеделник

 

Телефон: 0885 042 073

 

Уебсайт: http://www.garrarufaspabg.com/

 

Имейл: garrarufaspabg@abv.bg


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina FISH SPA процедура