ОТСТЪПКА
-63%
19.90лв.
реална цена 54лв.
СПЕСТЯВАШ 34.10лв.
Купени 21
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Извайте мечтаното тяло с антицелулитен масаж с LPG + тренировка с Power Plate + тренировка с Power Bike с личен инструктор за 19.90лв. вместо 54лв. от Wellness Studio „Sabai house”

Редовни упражнения, здравословни диети, схеми за отслабване … Направили сте всичко, за да се отървете от неприятните мастни възглавнички, но тези упорити тлъстини просто не се стопяват. Време е това да се случи! Влезте във форма само за няколко минути! Постигнете мечтаното стегнато тяло!

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате:

 

  • Антицелулитен масаж с LPG на зона по избор - 20 минути.
  • Тренировка с личен инструктор на Power Plate - 15 минути.
  • Тренировка с личен инструктор на Power Bike  - 15 минути.

 

Най-новият технологичен уред Lipo M6 работи в две направления – има отслабващо, антицелулитно и моделиращо силуета действие. Апаратът е идеален за премахване както на целулит, така и на големи мастни натрупвания.

 

Зони на третиране:

  • Корем + Паласки
  • Седалище, бедра + брич

 

 

Mасажът с уреда LPG:
 

  • Активира мастните клетки и предизвиква липолиза (разграждане на мазнините);
  • Стимулира  стягането на тъканите;
  • Изглажда неравностите на кожата;
  • Активира кръвната и лимфна циркулация.

 

 

Power Plate се препоръчва се за хора от всички възрасти,които искат да имат перфектна фигура, но нямат време или желание за спорт, хора с наднормено тегло и проблеми с целулита, опитни спортисти които биха искали да поддържат спортната си форма. Резултатите са безспорни!

 

 

След тренировките с Power Plate се засилва обмяната на веществата, изгарят се калории и в резултат на отрицателния енергиен баланс се намалява значително мастната тъкан, изглажда се целулитът.

 

Новият Power Bike – първото механично, стационарно колело с интегрирана вибрационна технология. Фитнес феновете могат да се насладят на комбинираните ползи от кардиоваскуларната и вибрационната технологии благодарение на един единствен уред, идеален за да поддържате добра форма. 

 

Ползите от вибрационната тренировка като начин за повишаване на мускулната сила и издръжливост са доказани от над 10-годишни научни проучвания. Power Bike успешно съчетава вибрационната технология с традиционното кардиоваскуларно тренировъчно оборудване с цел да даде най-доброто и от двете сфери. Тренировката с Power Bike Ви спестява време и е изключително ефективна.

 

Ако сте Power Plate фен, който се чуди как да обогати фитнес тренировката си или искате да увеличите ползите на техниката Acceleration Training, новият Power Bike е уникален продукт, който ще Ви помогне да постигнете целите си!

  • Всеки потребител на сайта може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва в периода от 26.09.2012г. до 26.11.2012г.
  • Необходима е предварителна резервация на час по телефон.
  • За да се възползвате от услугата, е необходимо на място да представите уникалния код на ваучераили самия ваучер.
  • Посочената отстъпка важи само при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com.

Wellness Studio Sabai House by VS e вдъхновено от магическия свят на екзотична Азия, един необикновен свят! Свят на меки звуци, вдъхновяващи аромати, благоденствие и хармония. Място, където природата среща технологията, а науката среща красотата. И времето спира.



Стимулирайте сетивата си, премахнете умората, освободете се от токсините в тялото и подобрете състоянието на кожата си с вдъхновяващите терапии  за тяло.



В студиото можете да се отдадете изцяло на изкушението да поглезите тялото си с уникални масажи – класически, хидратиращи, детоксикиращи, лечебни, медена наслада, шоколадова еуфория, антицелулитен масаж, ароматерапевтичен масаж – а екзотичните аромати и мека светлина обещават пълна релаксация и пълноценно възстановяване.


Wellness Studio “Sabai house”


Адрес: гр. София, ул. „Велчо Атанасов” 50



Виж на картата

 

Работно време: 09:00 до 21:00ч


Телефон: 0883 427 902, 02/ 846 75 53


Уебсайт: www.sabaihousebyvs.com


Фейсбук страница


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina LPG + Power Plate