ОТСТЪПКА
-63%
14.90лв.
реална цена 40лв.
СПЕСТЯВАШ 25.10лв.
Купени 28
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
60 минути релаксиращ масаж на цяло тяло с комплекс етерични масла + точков масаж на ходила и длани само за 14.90лв. вместо 40лв. от Релакс център „ЕНКАНТО СТУДИО” - Варна

Отърсете се от натрупаната в ежедневието уморa се насладете на 60 минути релаксиращ масаж на цяло тяло! Масажистите от Релакс център „ЕНКАНТО СТУДИО” ще Ви накарат пълноценно да релаксирате и да се тонизирате!

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате: 60 минути релаксиращ масаж на цяло тяло с комплекс етерични масла + точков масаж на ходила и длани

 

 

Масажът се прави с етерично масло, комбинация от какао и витамин Е, което хидратира в дълбочина и възстановява еластичността на кожата, веднага след масажа тя изглежда гладка и сияйна.

 


С помощта на масажа се освобождавате от стреса, тялото релаксира и се поражда чувството на удовлетвореност, спокойствие и баланс. Свободното хармонично движение на енергията в тялото се възстановява, което дава началото на оздравителния процес. Релаксиращият масаж позволява дори с еднократна процедура да се постигне мощен стабилизиращ ефект.

 

Към ползите от масажа се включват:

 

  • Подобряване на кръвообращението;
  • Лекуване на мускулни и ставни проблеми;
  • Спокойна нервна система.


 

Точковият масаж е метод, който се основава на теорията, че съществуват определени „рефлексни точки" на дланите и ходилата, които съответстват на вътрешните органи и други части на тялото. Прилагането на натиск върху тези рефлексогенни зони се смята за част от лечебния процес - стимулира енергийния поток в тялото, подобрява функционирането на нервната система и кръвоснабдяването, освобождава напрежението и подпомага работата на органите.

 

Студиото работи с продукти на Глори, Амрита и Талодерма. Масажът се изпълнява от жена и е с продължителност 60 минути.

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва в периода от 28.05.2012г. до 28.07.2012г.
  • Необходима е предварителна резервация на час до 23.07.2012г. по телефон.
  • За да се възползвате от услугата, е необходимо на място да представите уникалния код на ваучера или самия ваучер.
  • Важно: Посочената отстъпка е валидна само при закупуване на ваучер от сайта Napolovina.com.

"Енканто Студио"е релакс център от ново поколение, съчетаващ на едно място класически и лечебни масажи, съвременни процедури и терапии. Екипът от професионални  масажисти е с висока  медицинска и практическа подготовка,  прилагат се основно  мануални  подходи за масиране.  Работим  и с  най-съвременните  и  природо-съобразни  продукти.  Тук можете да се откъснете от сивото и забързано  ежедневие  и да си подарите  няколкочасово пътешествие сред полски цветя с ароматерапевтичен  масаж, да почувствате силата на Родопите с уникалния   билков   масаж,  да   се   пренесете  в  изискана  винарна  с  нашата винена терапия, да почувствате нежния полъх на хавайски бряг с традиционния  Ломи-Ломи  масаж  или просто да изпиете чаша топло какао с нас.


Релакс център „ЕНКАНТО СТУДИО”

 

гр. Варна, ул. „Черни връх” № 3, ет. 1, офис 1

 

Телефон: 0898978038 – Петя Дикова

 

Работно време:

Понеделник-Събота  от  11:00 до 19:00ч.

Неделя – почивен ден

 

Уебсайт: www.wix.com/encantostudio/encantostudio

 

Фейсбук


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Масаж на цяло тяло - Варна