ОТСТЪПКА
-52%
14.40лв.
реална цена 30лв.
СПЕСТЯВАШ 15.60лв.
Купени 19
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
60-минутен Ароматерапевтичен масаж на цяло тяло със 100% етерични масла - авокадо, жасмин или грейпфрут за 14.40лв. вместо 30лв. в XS Aerobic & Dance Studio или Sports City Fitness
(2)

Потопете тялото си в благоухание и почувствайте силата на масажа! Уханията ще Ви успокояват и едновременно и ще стимулират сетивата Ви, защото ще подействат както на тялото, така и на душата!

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате: 60 минути Арома масаж на цяло тяло със 100% етерично масло с аромат по избор: авокадо, жасмин или грейпфрут.

 

 

Маслото от авокадо традиционно се използва от жените на племената на Мексико и Амазония като “маслото на красотата”. Маслото от авокадо има необичайно нежна консистенция, придава на кожата приятна мекота и се прилага за ежедневна грижа, особено за суха, лющеща се и повяхнала кожа. Лесно прониква дълбоко в тъканите. Има подмладяващо действие при суха, обезводнена, повяхнала кожа, особено около очите.

 

 

Маслото от грейпфрут има тонизиращо, антидепресивно и болкоуспокояващо действие. Стимулира и освежава всички видове кожа и има антицелулитно действие. Премахва стреса и подобрява настроението, нормализира действието на мастните жлези.

 

 

Маслото от жасмин е антидепресант, има успокояващо и тонизиращо действие; повишава половата функция; има висока антиоксидантна активност. Маслото увеличава еластичността на кожата, спомага за отстраняване на белези и стрии, отстранява дерматити, екземи, алергични обриви, има подмладяващ и освежаващ ефект.

 

 

Изберете къде да използвате своя ваучер - след натискане на бутона "КУПИ":

  • XS Aerobic & Dance Studio
  • Sports City Fitness
  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен може да се използва в периода от 22.05.2012г  до 22.07.2012г.
  • Необходима е предварителна резервация на час по телефон.
  • За да се възползвате от услугата, е необходимо на място да представите уникалния код на ваучера или самия ваучер.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com

Екипът от професионалисти, ръководени от Невен Петков, се грижат за доброто здраве на своите клиенти чрез професионални масажи по домовете и офисите.

 

Масажът е едно от най-древните лечебни изкуства, което ще Ви помогне да се справите със стреса, напрежението и ще възстановите баланса във Вашето тяло. Насладете се на богат избор от масажи от опитните ръце на терапевти и се отдайте на удоволствие и спокойствие.


XS Aerobic & Dance Studio


гр. София, бул. Ситняково 47А ( срещу МОЛ Сердика)

Виж на картата

 

Работно време:
Понеделник – Неделя - 10:00 ч. до 20:00 ч.

 

Телефон: 0889 07 36 20

 

 

Sports City Fitness

 

Гр. София, ж.к. Люлин 2, ул. №212 (с/у бл.211)

 

Виж на картата

 

Телефон: 02/824 77 47; 0884 665 806

 

Работно време:
Понеделник – Неделя - 10:00 ч. до 20:00 ч.

 

 

Невен Петков

 

Имейл: neven_nsa@abv.bg

 

Уебсайт: http://massage.alle.bg/

 

Телефон: 0889 07 36 20


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Аромамасаж