ОТСТЪПКА
-55%
9лв.
реална цена 20лв.
СПЕСТЯВАШ 11лв.
Купени 17
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Поставяне на мигли на снопчета само за 9лв. вместо 20лв. в Салон за красота „No name”
(2)

Подчертайте красотата на очите си! Всяка жена иска погледът и да е изкусителен, а миглите – извити и дълги, като на кукла.

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате:

 

  • Поставяне на мигли на снопчета

      

 

Миглите са на американската фирма „Арден” и се поставят с напълно безвредно лепило. Поставените мигли издържат до един месец.

 

Времетраене на процедурата: около 1 час.

 

 

Как се поставят миглите?

Специалистите хващат с пинсетка всяко снопче и в края му поставят лепило, с което ги залепват в основата на Вашите мигли. Процедурата е безболезнена и безвредна. Така поставените мигли не се нуждаят от спирала, защото са достатъчно гъсти и дълги за да подчертаят изящно формата на очите.

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер важи от 22.05.2012г. до 22.07.2012г.
  • Записването на час трябва да се направи най-късно до 17.07.2012г.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва след предварителна резервация на час на телефон: 0878205088
  • За да се възползвате от услугата, е необходимо на място да представите уникалния код на ваучера.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com

Знаете ли че ?

 

Миглите заедно с веждите и клепачите (които пазят очната орбита) са част от защитната система на окото. Те имат за задача да отразяват всяка “атака” от външния свят.

Чрез мускулните рефлекси на клепачите (мигане), които се затварят мигновено при опасност или вмешателство, “врагът" се изправя пред филтъра на миглите.

Косъмчетата на миглите са със специална структура и са наредени като войници точно по ръба на горните и долните клепачи.

Естетичните проблеми на миглите, когато са редки, изгорени, нащърбени или въобще липсват, се коригират ефикасно с поставянето на изкуствени такива. Те са добро “спасение” на ситуацията и при хронични здравословни проблеми с очите.


Когато например косъмчетата на миглите започнат да растат навътре и да докосват слизестата ципа на окото, те причиняват хроничен конюнктивит.


Когато пък започнат да растат не напред, а нагоре, миглите са лишени от най-важната си функция - да пазят както трябва окото. Тук идват на помощ изкуствените им достойни заместници.

 
Изработените от човешки косъм мигли са най-близко до естествените, но са краткотрайни. Найлоновите пък или тези, направени от синтетични нишки, не изглеждат толкова естествени, но са по-издръжливи. От тях се предлагат както единични косъмчета, така и части от мигли или цели мигли. Всеки от изброените видове се поставя по различен начин.

 
Единичните или кичурчетата “се изгубват" сред естествените мигли и почти не бият на очи, докато целите са по-впечатляващи и се използват, когато искате макиажът (предимно вечерният) ви да изглежда впечатляващ и завършен.


Салон за красота „ No name”

 

Гр. София, ул. „Константин Величков” 1

Виж на картата

 

Работно време:

Понеделник – Неделя: 09:00 – 20:00ч.

 

Телефон: 0878205088

 

Имейл: noname_2010@abv.bg


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Мигли на снопчета