ОТСТЪПКА
-50%
130лв.
реална цена 260лв.
СПЕСТЯВАШ 130лв.
Купени 7
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Идеални вежди с перманентен грим за 130лв. вместо 260лв. Студио за красота „Стъпка напред”
(6)

Най-после идеални вежди с красива и естествена форма!

 

Неправилните, прекъснати или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната от Вас форма, като ще изглеждат по-съвършени и естествени от всякакъв друг грим. Очертанията ще се запазят до няколко години и ще променят видимо чертите на Вашето лице, придавайки му ново излъчване.

 

Какво представлява перманентният грим? Перманентният грим е вид козметична татуировка, при която оцветяващите пигменти се вкарват с най-фини игли под кожата. Поради липсата на нерви и кръвоносни съдове повърхностния слой на епидермиса, процедурата е почти безболезнена и безкръвна. Оцветителите са хипоалергични, клинично тествани и напълно безвредни. Процедура позволява да се подсили цвета на бледите вежди чрез имитация на естесвен растеж на косъма, което допринася за естетичния вид на веждите.

 

Колко време издържа перманентният грим? Цветът се запазва за период от 3г. до 5г. в зависимост от кожата на клиента и според интензивността на пигмента. Постепенното отслабване на цвета с времето е нормално и се предизвиква от естественото излющване на кожата и клетъчното обновяване.

 

Поддръжка: Ретуширане на цвета се прави еднократно един месец след процедурата. Обработеният участък не трябва да се излага на пряка слънчева светлина 8-10 дни след процедурата.

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва в периода от 13.06.2011г. до 13.08.2011г.
  • Необходима е предварителна резервация на час по телефон.
  • Важно: Посочената отстъпка е валидна само при закупуване на ваучер от сайта napolovina.com.

Студио за красота „Стъпка напред” отваря врати вначалото на 2011г. Салонът разполага с най-ново обурудване, което да отговаря на високите изисквания на клиентите. Студиото работи с известни и всепризнати козметични марки, наложени на пазара, както в козметиката, така и в маникюра. Пигментите за перманентен грим са от най-ново поколение и най-добрите, които съществуват на пазара.


Студио за красота „Стъпка напред”

 

Гр. София, бул. Сливница 143

 

(с/у Lidl Базар Глобус)

 

Виж на картата

 

Работно време: Всеки ден от 10:00ч. до 19:00ч.

 

Телефон: 0879/ 530 900 и 0888/ 536 829

 

Имейл: sabinagergova@abv.bg


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Перманентен грим