ОТСТЪПКА
-64%
20лв.
реална цена 56лв.
СПЕСТЯВАШ 36лв.
Купени 122
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
8 посещения на курс по йога за 20лв. вместо 56лв. (2.50лв. на посещение) във „Vrinda club”
(8)

Йога и аюрведа в екзотична обстановка в автентичен йога ашрам. Идеален начин за  релаксация на ума и тялото!

 

  • Карта за 8 посещения по йога за един месец;
  • Заниманията се провеждат в понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 17:00 до 18:30 и от 19:00 до 21:00 часа, събота от 10:00.
  • След като закупите своя ваучер, е необходимо да се обадите на един от посочените телефони на клуб Вринда, за да бъдете разпределени в определени дни от седмицата.
  • Заниманията по йога гарантират релаксация след динамичното и стресиращо ежедневие, подобряват физическото и психическо здраве и гъвкавостта на тялото;
  • Йога е възможност да станем по-осъзнати към себе си и към заобикалящата ни среда;
  • Аюрведа спомага да изградим здравословен ежедневен ритъм, съобразен с нашата индивидуална природа. Тя дава знание за елементите и качествата на материалната природа.
     

В рамките на 8-те посещения за месеца се покрива и въвеждащ курс във философията на Аюрведа (в последните 15 мин. на всяко посещение). Поради тази причина всеки желаещ ще бъде разпределен според своето желание в определени дни от седмицата.

 

В началния курс по Аюрведа:
 - Ще се запознаете с философията на Ведическото учение;
 - Ще получите ценни съвети за здравословен начин на живот: изграждане на дневен режим, начин на приготвяне на храна и хранене, поемане на вода, както и как да се възползвате пълноценно от съня.

 

По Ваше желание може да Ви бъде изготвена и индивидуална програма за здравословен начин на живот според характеристиките на Вашето тяло и начина Ви на живот.

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
  • Един ваучер важи за 8 посещения на курс по йога в рамките на един месец;
  • Картата се активира с 1-то посещение и важи за един месец (некалендарен);
  • Всеки закупен ваучер трябва да се активира в периода 06.06.2011г. – 06.08.2011г.;
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com

Център за Духовна култура „Вринда България” Ви предоставя уникална възможност да загърбите ежедневието и да се отдадете на духовна и физическа релаксация чрез:

 

  • Йога курс
  • Готварски курс "Вегетарианска кухня и аюрведа" - рецепти и принципи за приготвяне на здравословна храна.
  • Пътувания в Индия - Турове в Северна Индия и Бенгал (Южна Индия). Не се минава по обичайния туристически маршрут, а се посещават главно духовни места. 

 

Хармонията е ключът към щастливия живот и спокоен ум. Дори когато човек не познава съвършенството, той непрекъснато се стреми към него. В нашето ежедневие обаче нахлуват неканени безброй трудности и предизвикателства, срещу които трябва да се борим.

Ключът към хармоничния живот се заключава в баланса между тялото, ума и душата. Елементите за постигане на тази хармония са правилното хранене, дишане, установен ум и познаване на науката за живота (аюрведа).

 

 Думата аюрведа е съставена от две части – „аюс” (санскрит) – живот и „веда” – знание, или наука за живота.

 

Аюрведа – науката за живота, е система, която се появява преди милиони години с появята на първите болести в света. Ако адаптираме това познание в живота ни, ще предотвратим всякакви болести. В 24-те часа на денонощието има часове за тялото, за ума и за съзнанието ни, когато енергиите са най-благоприятни за една или друга дейност.



Аюрведа изучава както грубото (физическо) тяло, така и фините структури на човека, също и душата. Финото тяло на човек се състои от жизнена енергия (прана), ум, разум и лъжливо его. Душата обладава духовна природа, намираща се зад пределите на материалните представи. Разбирането за здравето в аюрведа няма нищо общо с общоприетите представи на съвремената медицина, която в по-голямата си част се занимава с лечение на нашите телесни и психически недъзи. Аюрведа смята, че истинското здраве притежава само този, който посвещава своя живот на духовно самоусъвършeнстване. Здрав е този човек, който се интерсува не само от физическата си обвивка, но и от фините, неуловими за окото негови същности.


Vrinda Club

 

Гр. София, ул. "Цар Симеон" 13, сутерен

 

Виж на картата

 

Телефон: 0884 858 903  - Веда  Асоциация

 

Уебсайт: http://www.vrindaclub.com/


Е-mail: home@vrindaclub.com


Facebook страница


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Йога