ОТСТЪПКА
-50%
7лв.
реална цена 14лв.
СПЕСТЯВАШ 7лв.
Купени 41
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Представлението с три награди „Аскеер” – „Зимна приказка” на 13.06 по Уилям Шекспир с участието на Явор Бахаров – само за 7лв. вместо 14лв. в театър Сфумато

Не пропускайте най-хитовото представление на сезона - спектакълът "Зимна приказка" по Уилям Шекспир на театрална работилница "Сфумато", което преди броени дни получи три награди „Аскеер”!

 

Насладете се на майсторската актьорска игра на плеяда от звезди, измежду които актьорът от „Стъклен дом” - Явор Бахаров! Пиесата "Зимна приказка" е поставяна на софийска сцена само два пъти. Сега тя е част от Програма "Шекспир" на театрална работилница "Сфумато".

 

"Зимна приказка" е последната пиеса, написана от английския гений Шекспир, която ще Ви разтърси чрез историята на обезумелия от безпричинна ревност егоцентричен крал на Сицилия, неговият мним съперник - кралят на Бохемия и низвергнатата от съпруга си кралица на Сицилия, както и тяхната пораснала дъщеря Пердита, от която ревнивият крал се отрича при раждането й и заповядва да я захвърлят в пустошта. Откриват я двама колоритни овчари - баща и син, които я отглеждат. . . за да се влюби в нея след 16 години принцът на Бохемия (Явор Бахаров).

 

Награди „Аскеер”за режисура на Маргарита Младенова , за музика на Асен Аврамов и за сценография на Даниела Олег Ляхова.

 

Актьори: Цветан Алексиев, Христо Петков, Елена Димитрова, Маргита Гошева, Сава Драгунчев, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Антонио Димитриевски, Станислав Ганчев, Марк Делчев

Превод: Валери Петров

Адаптация и постановка: Маргарита Младенова

Сценография и костюми: Даниела Олег Ляхова

Художествено осветление: Даниела Олег Ляхова и Маргарита Младенова

Музика: Асен Аврамов

Фотограф: Симон Версано

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Ваучерът важи единствено за представлението „Зимна приказкана 13.06 /понеделник/ от 19.00 часа
  • Един ваучер ви осигурява един билет за вход.
  • Закупеният ваучер трябва да бъде представен на касата най-късно до половин час преди началото на представлението. Може да получите своя билет и във всеки един ден преди представлението.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com.

“Тогава прошепни ми я в ухото...”

 

Има по света древни люлчини песни, който приспиват детето със страшни истории и така го подготвят за суровото му битие.

 

“Зимна приказка” за мен е такава тъмна песен за възрастни  - за човека, който се загубва и погубва живота си  и близките си; за срока, който ни е даден преди клонът да се счупи и люлката да падне; за страстите човешки, които поболяват ума и за безчинствата на болния ум; за децата и какво им оставяме в наследство; за това как не съдбата, а ние сами превръщаме светлия сън в кошмар; за “човекът не ме радва” и за участта му като “история, разказана от луд”; за все неидващото покаяние; за чудото на прошката като единствена и последна възможност  да се прекъсне спиралата на злото, човекът отново да се изправии нагазил в калта – да погледне към звездите.

 

            “Зимна приказка” – последният миракъл на гения, около който ние само можем да кръжим – уплашени и очаровани, да зърваме нещо през пролуките на оградата и да сънуваме какво сме видели там.

 

                                                                                                          Маргарита Младенова


Театрална Работилница "Сфумато"                                                 

 

 Гр. София

 

ул. "Димитър Греков" №2

 

/ сградата на бившата баня Подуене/

 

Виж на картата

 

Работно време на касата:

Понеделник – Събота: 14.00 -19.00 часа

Неделя: Почивен ден

 

 

Тел на билетната каса:  02 943 38 90

 

http://sfumato.info/

 

sfumato1@mbox.contact.bg

 

Facebook профил


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina "Зимна приказка"