Хотел БАЛКАН - Плевен

Хотел БАЛКАН

Община: Плевен
Град: Плевен
Адрес: БУЛ. РУСЕ 85

Категория: 3*
Капацитет: 0 места
категоризация:Т-РД-16-79/5.2.2015

Плевен / Семеен хотел КАСКАДА Плевен / Стаи за гости СТАИ СИМОНА Опанец /

Наполовина - всички оферти на едно място Хотел БАЛКАН - Плевен