- Плевен

Община: Плевен
Град: Плевен
Адрес: ВАСИЛ ЛЕВСКИ 120

Категория: 2*
Капацитет: 5 места
категоризация:РД-10-282/10.3.2015

Плевен / Семеен хотел КАСКАДА Плевен / Стаи за гости СТАИ СИМОНА Опанец /

Наполовина - всички оферти на едно място - Плевен