Питейно заведение КАФЕ -АПЕРИТИВЛОВНА СРЕЩА - Стралджа

Питейно заведение КАФЕ -АПЕРИТИВЛОВНА СРЕЩА

Община: Стралджа
Град: Стралджа
Адрес: гр.СТРАЛДЖА УЛ.ХЕМУС16

Категория: 2*
Капацитет: 20 места
категоризация:З-290 28.4.2015

Питейно заведение КАФЕ -АПЕРИТИВЛОВНА СРЕЩА Стралджа / КАФЕ-АПЕРИТИВ МАРТИ Чарда / КАФЕ-АПЕРИТИВАВТОГАРА Стралджа /

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение КАФЕ -АПЕРИТИВЛОВНА СРЕЩА - Стралджа