Питейно заведение КАФЕ-АПЕРИТИВ - Момина клисура

Питейно заведение КАФЕ-АПЕРИТИВ

Община: Белово
Град: Момина клисура
Адрес: ул. Проф. Хр. Т. Вакарелски

Категория: 1*
Капацитет: 82 места
категоризация:164/12.5.2016

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение КАФЕ-АПЕРИТИВ - Момина клисура