Кафе-сладкарница - Карнобат

Кафе-сладкарница

Община: Карнобат
Град: Карнобат
Адрес: ул. Девети септември 48

Категория: 1*
Капацитет: 40 места
категоризация:РД-698 3.11.2015

Кафе-сладкарница КОД Карнобат / Питейно заведение АНАНДА Карнобат / Бар Карнобат /

Наполовина - всички оферти на едно място Кафе-сладкарница - Карнобат