Кафе-сладкарница - Карнобат

Кафе-сладкарница

Община: Карнобат
Град: Карнобат
Адрес: ул. Георги Димитров 4

Категория: 1*
Капацитет: 50 места
категоризация:РД-103 26.2.2016

Кафе-сладкарница КОД Карнобат / Питейно заведение АНАНДА Карнобат / Бар Карнобат /

Наполовина - всички оферти на едно място Кафе-сладкарница - Карнобат