Питейно заведение кафе-аперитив - Брезник

Питейно заведение кафе-аперитив

Община: Брезник
Град: Брезник
Адрес: ул. Нов живот 1

Категория: 1*
Капацитет: 20 места
категоризация:917 15.11.2016

Питейно заведение кафе-аперитив Долна Секирна / Питейно заведение кафе-аперитив Брезник / Ресторант Рибката Бегуновци /

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение кафе-аперитив - Брезник