- Бобошево

Община: Бобошево
Град: Бобошево
Адрес: ул. Алеко Константинов 8

Категория: 1*
Капацитет: 50 места
категоризация:РД-07-17 24.1.2013 г.

МЕХАНА ЯНА Бобошево / Бобошево / Усойка /

Наполовина - всички оферти на едно място - Бобошево