Питейно заведение Пивница Ловджийска среща - Белово

Питейно заведение Пивница Ловджийска среща

Община: Белово
Град: Белово
Адрес: ул. Освобождение 15

Категория: 1*
Капацитет: 40 места
категоризация:275/26.7.2016

КАФЕ-БАР ЕФЕКТ Белово / Заведение за бързо обслужване СНЕКБАР Белово / Кафе-сладкарница Сладки мечти Белово /

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение Пивница Ловджийска среща - Белово