Питейно заведение - Белово

Питейно заведение

Община: Белово
Град: Белово
Адрес: бул. Освобождение 80

Категория: 1*
Капацитет: 50 места
категоризация:369/8.9.2016

КАФЕ-БАР ЕФЕКТ Белово / Заведение за бързо обслужване СНЕКБАР Белово / Кафе-сладкарница Сладки мечти Белово /

Наполовина - всички оферти на едно място Питейно заведение - Белово