ОТСТЪПКА
-70%
5.90лв.
реална цена 20лв.
СПЕСТЯВАШ 14.10лв.
Купени 66
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Защитете се от комарите! Десет гривни против комари

Защитете Вас и Вашите деца! Наслаждавайте се на топлите вечери сред природата без да мислите за досадните ухапвания от насекомите! 

 

 

Забравете за обривите и сърбежите по цялото тяло и за неефективните спрейове против насекоми! Осигурете си 100% защита с  уникална гривна с доказана ефективност!

 

 

Срешу 1 ваучер получавате: 10 броя гривни против комари "Bugs Lock" за цялото семейство в различни цветове само за 5.90лв. вместо 20лв.

 

 

Цветове: лилав, син, розов, червен и оранжев.

 

 

Подробна информация:

  • Гривната е изработена от микрофибърна материя.
  • Напоена със 100% натурално етерично масло от цитронела. Напълно безвредно за човека, но отблъскващо насекомите.
  • Активно действие - до 240 часа.
  • Регулираема по дължина. Може да бъде поставяна, както на китката, така и на глезена.
  • Подходяща за възрастни и за деца.

 

Маслото от цитронела


Маслото от цитронела се извлича от различни видове диви треви, които растат в тропическите райони на Югоизточна Азия, Южна Америка и Карибите. Цитронелата е основен компонент в продуктите, отблъскващи комари, мухи, кърлежи и други жилещи насекоми, които могат да бъдат много опасни. Някои от тях пренасят болести като малария, треска, енцефалит и др. 

 

Терпените в маслото от цитронела блокират невронните пътища на насекомите и пречат на тяхното свободно движение и обмяна на веществата. Цитронелата силно ги отблъсква заради парализиращото си действие.

 


Не съдържа химични вещества, както повечето спрейове против комари. Продуктите с цитронела са нетоксични и имат силно противогъбично действие.

 

 

Може да получите гривните на място или по куриер:

 

-  Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico! от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.

-  Получаване по куриер - Таксата за доставка е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката /3.33лв. до офис на Еконт/. Срок за доставка: до 2 работни дни.

  • Всеки регистриран потребител може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да бъде използван в срок от 18.06.2015г. до 18.07.2015г.
  • Всеки закупен ваучер е валиден за 10 броя гривни.
  • Може да получите гривните на място или по куриер:

Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico! от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.

Получаване по куриер - Таксата за доставка е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката/ 3.33лв. до офис на Еконт/. Срок за доставка: до 2 работни дни.

  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com

Магнифико Трейд е фирма, предлага широк асортимент от стоки - уникални предложения за всеки и за всякакъв повод!

Магнифико Трейд - „Ние работим за Вашият успех”.


Магнифико Трейд

 

magnifico_trade@mail.bg

 

Телефон: 0876 138 447


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Гривни срещу комари и насекоми!