ОТСТЪПКА
-80%
3.99лв.
реална цена 20лв.
СПЕСТЯВАШ 16.01лв.
Купени 45
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Пожелахте отново! Пречистете организма си с пластири за детоксикация - комплект от 10 броя на страхотната цена от 3.99лв. вместо за 20лв.от Магнифико Трейд

Няма нищо по-хубаво от това да бъдем здрави и енергични! Изхвърляне на токсините през стъпалата е изключителен, отличен начин за съхраняване на здравето!

 

 



Срещу един закупен ваучер получавате: 10 броя пластири за детоксикация на организма.

 



Какви са съставките на детоксикационните пластири?

 

Съставките на пластирите са 100% натурални субстанции, използвани в хилядолетният опит на азиатската медицина - бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините, портокалово масло, стрити листа от японска вишна, хитозан, евкалипт, естествен източник на отрицателни йони – минералът турмалин, минерална и растителна пудра.



Как действат детоксикационните пластири?

 

Процесът на извличане на токсините през кожата е подобен на осмозата при корените на растенията. Бамбуковата киселина, сходна по състав с бъмбуковият оцет, "транспортира" токсичните частици през клетъчната мембрана.

 


Как се употребяват пластирите?

  1. Измийте стъпалата със сапун или душ гел;
  2. Разпечатайте прозрачната найлонова опаковка на бялото пакетче;
  3. Откъснете по-голямата лепенка на вентилиращия се прилепващ пластир и прикрепете напечатаната с текст страна на пакетчето към прилепващия пластир;
  4. Прикрепете пакетчето към ходилото, в централната му част. Лепящата част на пластира се подава около пакетчето и се залепя към стъпалото, притискайки пакетчето към него.

 


Пластира може да стои 6-8 часа на стъпалото по време на сън, на сутринта го отлепете и почистете кожата.



На сутринта ще намерите голямо количество черна и лепкава отпадъчна мазнина и течност – токсини, които са били абсорбирани от пластира за крака. Понякога пластирът става жълтеникаво-кафяв, тъмно кафяв или черен в зависимост от индивидуалните особености.

 

Може да получите своите пластири на място или по куриер:


 
-  Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, Салон за красота "Магнифико" от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.


 
-  Получаване по куриер с куриерска фирма. Таксата за доставка /3.33 до офис на Еконт/ е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката. Срок за доставка: до 2 работни дни.

  • Всеки потребител може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да бъде използван в срок от 25.08.2014г. до 25.09.2014г.
  • Може да получите своите наколенки на място или по куриер:

Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, Салон за красота "Магнифико" от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.
Получаване по куриер с куриерска фирма. Таксата за доставка /3.33лв. до офис на Еконт/ е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката. Срок за доставка: до 2 работни дни.

  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com

Магнифико Трейд е фирма, предлага широк асортимент от стоки - уникални предложения за всеки и за всякакъв повод!

Магнифико Трейд - „Ние работим за Вашият успех”.


Магнифико Трейд

 

 

magnifico_trade@mail.bg

 

 

Телефон: 0876 138 447


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Пластири за детоксикация