ОТСТЪПКА
-50%
8лв.
реална цена 16лв.
СПЕСТЯВАШ 8лв.
Купени 34
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Практичен органайзер за обувки от устойчив полиестер, с прозрачен капак и 12 отделения само за 8лв. вместо 16лв. от Магнифико Трейд

Вече не знаете как да въведете ред сред обувките си? Имаме специално предложение за Вас! Сложете ред във вечното търсене!

 

 

 

Срещу  един закупен ваучер получавате: Практичен органайзер за обувки от устойчив полиестер и с прозрачен капак.

 

 

Органайзерът има 12 отделения, в които можеш да прибереш 12 чифта обувки. Можеш да го ползваш също за ръкавици, шалове, колани, детски играчки и за още множество дреболии.

 

 

„Shoes Under” е твоя добър помощник за поддържане на реда вкъщи. Той е от устойчив полиестер, лесен за пране. Има прозрачен капак и само с едно поглеждане можеш да видиш кое къде е. Затваря се с цип и така изолира любимите ти вещи от прах, намачкване и от посегателства на домашни любимци.

 

 

Ако трябва да го местиш – има удобна дръжка. Можеш да го държиш под леглото, най-долу в гардероба или над него!

 



Размери: 70/52/15 см.

 

Може да получите своя органайзер за обувки на място или по куриер:

 

Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico! от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.

Получаване по куриер - Таксата за доставка е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката /3.33 лв. до офис на Еконт/. Срок за доставка: до 3 работни дни.

  • Всеки регистриран потребител може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да бъде използван в срок от 17.07.2014г. до 17.08.2014г.
  • Може да получите своя органайзер за обувки на място или по куриер:

Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico! от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.

Получаване по куриер - Таксата за доставка е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката /3.33лв. до офис на Еконт/. Срок за доставка: до 3 работни дни.

  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com

Избелването на зъбите е козметична процедура, чрез която се променя цвета на зъбната тъкан в дълбочина. Съществуват много методи за избелване с различна степен на ефективност и безопасност.


Магнифико Трейд

 

 

 

magnifico_trade@mail.bg

 

 

 

Телефон: 0876 138 447


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Органайзер за обувки