ОТСТЪПКА
-58%
16лв.
реална цена 38лв.
СПЕСТЯВАШ 22лв.
Купени 12
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Портативна прахосмукачка за автомобил

Погрижете се за автомобила си! Почистете сами своя автомобил с помощта на портативна прахосмукачка "High-Power Vacuum Cleaner Portable"!

 

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате: Портативна прахосмукачка за автомобил "High-Power Vacuum Cleaner Portable".

 

 

Портативна прахосмукачка "High-Power Vacuum Cleaner Portable" притежава всмукателна мощ, компактна е и лека и в същото време лесна за употреба. Просто я включвате в гнездото на запалката и ще можете да почистите дори и най- трудно достъпните кътчета от вашето купе. Със специалния накрайник лесно ще отстраните всякакви отпадъци - трохи, косми, пепел от цигари, прах и пясък.

 

 

Характеристика:

 

  • Размер: 280 x 109 x90 мм / 11,0 x 4.3 x 3.5in (L x W x H);
  • Дължина на кабела: 2600mm / 102.4in 12V ON / OFF бутон;
  • Миещ се филтър.

 

 

 

Може да получите своя продукт на място или по куриер:

 

Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico! от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.

Получаване по куриер - Таксата за доставка е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката /3.33лв. до офис на Еконт/. За да получите своята ксамозалепваща подложка: изпратете имейл на magnifico_trade@mail.bg, който да съдържа: уникален код на ваучера, три имена на получателя, точен адрес за доставка, телефон за връзка. Срок за доставка: до 2 работни дни след изпращане на имейла.

  • Всеки регистриран потребител може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да бъде използван в срок от 14.07.2014г. до 14.08.2014г.
  • Може да получите своя продукт на място или по куриер:

Получаване на място на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад.  Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico! от понеделник до петък от 10:00ч. до 18:00ч.

Получаване по куриер - Таксата за доставка е за сметка на клиента и се плаща при получаване на доставката /3.33лв. до офис на Еконт/ . За да получите своята ксамозалепваща подложка: изпратете имейл на magnifico_trade@mail.bg, който да съдържа: уникален код на ваучера, три имена на получателя, точен адрес за доставка, телефон за връзка. Срок за доставка: до 2 работни дни след изпращане на имейла.

  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта napolovina.com

Магнифико Трейд е фирма, предлага широк асортимент от стоки - уникални предложения за всеки и за всякакъв повод!

Магнифико Трейд - „Ние работим за Вашият успех”.


Магнифико Трейд

 

 

magnifico_trade@mail.bg

 

 

Телефон: 0876 138 447


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Портативна прахосмукачка за автомобил 12v