ОТСТЪПКА
-80%
29.90лв.
реална цена 150лв.
СПЕСТЯВАШ 120.10лв.
Купени 4
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Online Курс по Френски език + Страхотен IQ тест + Удостоверение за завършен курс само за 29.90лв. вместо 150лв. от www.lexpartners.bg

www.lexpartners.bg предлага на вашето внимание изключително интересен и иновативен начин да започнете знанията си по френски език. Този оnline курс има за цел да ви направим френския език интересен. Чувствали ли сте неудобство от незнанието на някои думи и изречения употребявани от вашите приятели и близки? Този курс е точно за вас.

 

 

Ние ще ви дадем всички необходими начални знания, които биха ви помогнали в тези ситуации. Нашата цел също така е и да направим целия процес интересен и да се обучавате с желание. Но запомнете, от вас зависи дали ще усвоите това, което ще ви представим, изисква се да отделите малко време и да се завладеете от желанието да го научите. При възникнал въпрос, ще ви бъде подробно отговорено.

 

И всичко това ще става по един изключително интересен и иновативен начин. Ще можете да следите всичко и няма да се притеснявате от това, че може да изпуснете нещо, защото ще имате възможност в удобно за вас време в уюта на своя дом да се наслаждавате на материалите ни, до които ще имате достъп от нашата специална платформа в секция Online Курс в сайта www.lexpartners.bg

 



Уроците се публикуват в продължение на 8 седмици на нашата специална платформа в секция Online Курс в сайта ни www.lexpartners.bg. Всяка следваща седмица ще ви се публикува нова лекция. Лекциите се състоят както от Текстови така и от аудио материали!

 


IQ тест
IQ Тестът можете да го направите от първия ден на активиране на профила ви от нашата специална платформа в секция Online Курс + IQ Тест!

 


Всички завършили успешно курса ще получат удостоверение!
 

 

 

Как да се запиша?

  1. Поръчай и плати своя ваучер;
  2. Регистрирай се в www.lexpartners.bg
  3. Изберете Online Курс по Френски език - Въведете номера на Ваучера  в полето Ваучер. 
  4. Профилът ви ще бъде активиран до 6 часа след като се направи справка за валидността на вашия ваучер.
  5. След като профилът ви бъде активен, ще получите достъп до секция Online Курс+IQ Тест в сайта ни www.lexpartners.bg.
  • Всеки регистриран потребител може да  закупи неограничен брой ваучери.
  • Какво да направите, за да се запишете:
  1. Поръчай и плати своя ваучер;
  2. Регистрирай се в www.lexpartners.bg
  3. Изберете Online Курс по Френски език - Въведете номера на Ваучера  в полето Ваучер. 
  4. Профилът ви ще бъде активиран до 6 часа след като се направи справка за валидността на вашия ваучер.
  5. След като профилът ви бъде активен, ще получите достъп до секция Online Курс+IQ Тест в сайта ни www.lexpartners.bgЧестито!
  • Важно: Посочената отстъпка е валидна само при закупуване на ваучер от сайта Napolovina.com.

www.lexpartners.bg

 


Въпроси относно материалите: 0884 651 068. За технически въпроси: 0886 473 819.
 

 

Имейл: office@speak-world.net.


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Online Курс по Френски език