ОТСТЪПКА
-60%
8лв.
реална цена 19.99лв.
СПЕСТЯВАШ 11.99лв.
Купени 8
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Забравете за умората и разширените вени! Еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks в бял или черен цвят за 8лв. вместо 19.99лв. от Онлайн магазин OntimeBg!

Водите ли заседнал начин на живот, от което краката ви страдат, оттичат при дългото стоене или седене и започват да ви болят? Имаме решение за Вас! Забравете за умората и разширените вени с еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks!

 

 



Срещу един закупен ваучер получавате: Еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks в бял или черен цвят.

 

 

Чувствате ги тежки и тромави, ако ви се налага да ходите дълго? Страдате от разширени вени и краката ви лесно се подуват? Сега Ви предлагаме лесен начин, с който да решите всички тези проблеми. Еластични компресионни чорапи Magic Miracle Socks са идеалното решение за вас! Те са съставени от 92% полиамид и 8% ликра. Стегнати са и точно както всички нормални чорапи, са за многократна употреба. Размерът им отговаря на номерата от 37 до 42!

 


 
Те ще намалят болката в краката ви, отоците, и ще ви позволят отново да се чувствате леки и пъргави. За целта само трябва да слагате своите Magic Miracle Socks сутрин, веднага след ставане и да ги сваляте чак вечер, преди лягане.

 

 


Вземете своите Magic Miracle Socks за лека и пъргава походка без болка!


 



Как да получите своя продукт ?

 

Необходимо е след закупуване на ваучера да изпратите код на ваучера, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка на имейл адрес on_time@abv.bg. Доставките се извършват с куриерска фирма. Доставката е за сметка на получателя.

 

- Цена за доставка за адрес на клиента - 4.98лв.

- Цена за доставка до офис на Тип Топ куриер  - 4.20лв.

- Срок за доставка от 2 до 7 дни.

  • Всеки потребител на сайта може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер е валиден от 23.04.2014г. до 23.05.2014г.
  • Необходимо е след закупуване на ваучера да изпратите код на ваучера, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка на имейл адрес on_time@abv.bg. Доставките се извършват с куриерска фирма. Доставката е за сметка на получателя.
  • Цена за доставка за адрес на клиента - 4.98лв.
  • Цена за доставка до офис на Тип Топ куриер  - 4.20лв.
  • Срок за доставка от 2 до 7 дни.
  • Важно: Посочената отстъпка е валидна само при закупуване на ваучер от сайта Napolovina.com.

OntimeBg е онлайн магазин, в който ще откриете богато разнообразие от артикули на най-добри цени.


Онлайн магазин OntimeBg

 

 

 

Уебсайт: http://www.ontimebg.com

 

 

 

Имейл: on_time@abv.bg


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Чорапи против разширени вени