ОТСТЪПКА
-59%
15лв.
реална цена 36лв.
СПЕСТЯВАШ 21лв.
Купени 28
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Край на досадните насекоми в дома ви с мрежа с магнитно закопчаване "Magic Mesh" само за 15лв. вместо 36лв. от Онлайн магазин OntimeBg!

Край на досадните насекоми в дома ви с мрежа с магнитно закопчаване Magic Mesh!!!

 

 

 

"Magic Mesh" е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните насекоми, без да вреди на тях или на околната среда. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.



"Magic Mesh" e подходящ за всички врати с размер на отвора до 90/190 см.

 

"Magic Mesh" се инсталира за секунди, без да са необходими инструменти. След края на сезона, просто сгъвате и прибирате до следващия сезон - лесно, бързо и удобно.

 

"Magic Mesh" e подходяща за единични врати, плъзгащи врати и почти всички врати! Мигновето се отваря, магически се затваря!

 

Перфектен за домашни любимци също - с "Magic Mesh" вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път.

 

"Magic Mesh" е с тежести в долната част за винаги изпъната мрежа. Не оставя следи по рамката на вратата, а най-фините нишки държат и най-малките насекоми далече от дома ви.

 

 

Вижте как работи "Magic Mesh"  ТУК.

 

 

Как да получите своя продукт ?

 

Необходимо е след закупуване на ваучера да изпратите код на ваучера, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка на имейл адрес on_time@abv.bg. Доставките се извършват с куриерска фирма. Доставката е за сметка на получателя.

 
 

- Цена за доставка за адрес на клиента - 4.98лв.

- Цена за доставка до офис на Тип Топ Куриер - 4.20лв.

- Срок за доставка от 2 до 7 дни.

  • Всеки потребител на сайта може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер е валиден от 16.04.2014г. до 16.05.2014г.
  • Необходимо е след закупуване на ваучера да изпратите код на ваучера, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка на имейл адрес on_time@abv.bg. Доставките се извършват с куриерска фирма. Доставката е за сметка на получателя.

- Цена за доставка за адрес на клиента - 4.98лв.

- Цена за доставка до офис на Тип Топ Куриер - 4.20лв.

- Срок за доставка от 2 до 7 дни.

  • Важно: Посочената отстъпка е валидна само при закупуване на ваучер от сайта Napolovina.com.

OntimeBg е онлайн магазин, в който ще откриете богато разнообразие от артикули на най-добри цени.


Онлайн магазин OntimeBg

 

Уебсайт: http://www.ontimebg.com

тел: 0895/666831

Имейл: on_time@abv.bg


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Магнитна мрежа против насекоми