ОТСТЪПКА
-73%
19лв.
реална цена 70лв.
СПЕСТЯВАШ 51лв.
Купени 4
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
Вижте тези страхотни оферти от същата категория!












Вега тест за поносимост към храните с тестване на 200 субстанции само за 19лв. вместо 70лв. от "СТИКС СИЛВЪР" ЕООД

Погрижете се за здравето си! Възползвайте се от предложението на "СТИКС СИЛВЪР" и разберете кои вещества и хранителни групи са най-подходящи за Вас! Радвайте се на красива фигура и здрав организам!

 

 

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате: Вега тест за поносимост към храните с тестване на 200 субстанции.

 

 

Ако проявявате непоносимост към определена храна, вашето тяло не може да я преработва добре. В следствие на това в кръвта Ви постъпват частици, които имунната система определя като "враг" и това стресира цялото тяло. Ако Вие редовно употребявате храни, които не са подходящи за вас, това кара тялото Ви да изпитва дискомфорт, а също така отслабва имунната Ви система и сте по-уязвими към различни заболявания.

 

Апаратът има няколко извода, единият завършва със сфера, в която се поставят ампули с хомеопатични екстракти от различни продукти. Контактът между пациента и апарата ce осъществява посредством манипулатор, който излиза от втория извод, а на третия извод има подобен на писалка накрайник, който завършва с тъп връх. С него се оказва минимален натиск върху точка от меридиан бял дроб по китайската медицина и върху скалата на апарата се отчита поносимостта на човека към продукта, поставен в сферата.

 

 

На изследване се подлагат храни от различни групи: консерванти, подправки, животински протеини, зърнени, сосове, подсладители, пресни плодове, сухи плодове, млечни продукти, варива, отпускащи, риба, зеленчици. При изследването се отчита моментното състояние на организма. Непоносимостта към дадена храна не означава, че трябва да се лишите от нея до края на живота си. Ето защо някои продукти се спират за период от 3 месеца, а други за 6.

 

 

Ако се съобразявате с резултатите получени при теста ефектът върху организма Ви ще е видим. Метаболизма се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.

  • Всеки потребител на сайта може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва в периода от 14.04.2014г. до 14.05.2014г.
  • Необходима е предварителна резервация на час по телефон в срок най-късно до 07.04.2014г.
  • За да се възползвате от услугата, е задължително на място да представите принтиран ваучер или кода на ваучера.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи само при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com.

„СТИКС СИЛВЪР“ ЕООД е създадена през 2010г.

 

 

Мисията на компанията е да предлага продукти, чиято главна цел е да помагат на хората да се грижат за тяхното здраве. Продуктите, предлагани от СТИКС БГ се внасят от няколко страни и всички те са сертифицирани за продажба в Европейския съюз.


 „СТИКС СИЛВЪР" ЕООД

 

 

Адрес: гр. София, ж.к. Красно село, ул. Хубча 4

 

Виж на картата

 

 

 

Телефон: 0876 94 36 46

 

 

Работно време:

Понеделник - Петък: 08:00 - 19:00ч.;

Събота: 08:00 - 16:00ч.;

Неделя: почивен ден

 

Имейл: office_stiksbg@mail.bg

 

Уебсайт: http://stiks-bg.com/


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Вега тест за поносимост към храните